DOM ZDRAVLJA PANČEVO: Akcija besplatnih preventivnih pregleda 19. maja

15:45

17.05.2024

Podeli vest:

Pančevac
Dom zdravlja Pančevo

Dom zdravlja u nedelju, 19. maja, od 8 do 17 časova organizuje akciju besplatnih preventivnih pregleda za građane, koje sprovodi Ministarstvo zdravlja, u cilju rane dijagnostike i promocije prevencije kao najefikasnijeg načina brige o zdravlju.

Tom prilikom, svi građani, i oni bez zdravstvenog osiguranja, biće u prilici da bez zakazivanja i uputa, izmere krvni pritisak, urade EKG i ultrazvučni pregled abdomena, i provere nivo šećera u krvi i kompletnu krvnu sliku u laboratorijama.

Na ovaj način Ministarstvo zdravlja nastavlja akciju koja je uspešno realizovana pre pandemije korona virusa, u okviru koje je u više od dvadeset dana besplatne zdravstvene preglede obavilo blizu pola miliona ljudi. Akcija preventivnih pregleda naišla je na veliku podršku građana, a značaj iste, pored velikog broja naših građana koji su obavljali preglede, dodatno potvrđuje i podatak da je tom prilikom nekoliko hiljada građana upućeno na dalju dijagnostiku i hitno bolničko zbrinjavanje.

Dom zdravlja Pančevo poziva sve građane da učestvuju u nedeljnoj akciji, obave preventivne preglede i time pozitivno utiču na svoje zdravlje.

(Pančevac)

DOM ZDRAVLJA: Preventivni pregledi i ove nedelje!

DOM ZDRAVLJA PANČEVO: Još jedna uspešno sprovedena akcija preventivnih pregleda VIDEO

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.