NEĆEMO ĆUTATI, BORIĆEMO SE ZA ISTINU

Vučić u Njujorku: Dolazeći iz jednog malog naroda, ponosan sam na činjenicu da smo uvek bili slobodarski narod i da smo uvek plaćali najveću cenu za slobodu naše zemlje

11:21

23.05.2024

Podeli vest:

Printscreen/Instagram: buducnostsrbijeav

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio na panel diskusiji u sedištu UN u Njujorku, na kojoj su govorile žrtve i svedoci rata u BiH, da Srbija neće ćutati i da ćemo se boriti za istinu.

– Srbija nikada nije ćutala o strašnim događajima koji su se dogodili u Srebrenici. Dva predsednika Srbije su otišla u Srebrenicu. Ja lično sam otišao 2015. da se poklonim žrtvama i položim venac, a gotovo da sam bio linčovan… Samo nekoliko dana nakon toga pozvao sam sve bosanske lidere kako bih povratio veru jednih u druge i veru u mir. A šta će da bude rezultat ako podnesete tu rezoluciju sutra. Imaćete oduševljenje na jednoj strani, a na drugoj tugu, prezir, bes i ogorčenost, na drugoj strani.

– Dolazeći iz jednog malog naroda, ponosan sam na činjenicu da smo uvek bili slobodarski narod i da smo uvek plaćali najveću cenu za slobodu naše zemlje, za slobodu našeg naroda. Još jednom vas molim da ponovo razmotrite svoje stavove, svoje pozicije i svoje odluke, zato što to može da ima uticaja na mnoge stvari ubuduće. Ne samo u regionu iz kojeg ja dolazim, već na ceo svet.

– Najmanje što mogu da vam kažem jeste da nećemo ćutati, borićemo se za istinu i niko nas neće zaustaviti – poručio je srpski predsednik.

(Pančevac/Novosti)

NJUJORK Vučić se sastao sa Fu Congom, stalnim predstavnikom Kine pri UN

Posle Crne Gore i Grčka IZDALA SRBIJU! Predsednik Vučić se obratio iz Njujroka

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.