MELIŠ I ŠULJA U POSETI DOMU U PADINI: Imamo odgovornost prema starima

14:10

29.05.2024

Podeli vest:

Privatna arhiva

Pomoćnica predsedika opštine Kovačica, Marijana Meliš, i većnik opštine Kovačica i predsednik Mesnog odbora penzionera Padina, Jan Šulja, posetili su penzionere u staračkom domu u Padini.

Na ovaj način želeli su da pokažu koliko je važno brinuti o starijim sugrađanima. Tom prilikom, uručili su simbolične poklone stanarima doma, čime su uneli radost i toplinu u njihov svakodnevni život.

Ova poseta je više od gestova pažnje; ona simbolizuje našu zajedničku odgovornost prema starijima, koji su temelj našeg društva. Briga o starijim osobama je ključna jer su oni nosioci neprocenjivog znanja i iskustva, čuvari tradicije i vrednosti koje su nas oblikovale. Redovno posećivanje i podrška starijima pomažu im da se osećaju cenjeno, poštovano i povezano sa zajednicom, istakla je Melišova.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kovacica Info (@kovacicainfo)

Jan Šulja, predsednik Mesnog odbora penzionera iz Padine smatra da se na ovaj način, pokazuje da stari nisu zaboravljeni i da se ceni njihov doprinos našem društvu. Mesna organizacija penzionera iz Padine vredno radi na unapređenju standarda i kvaliteta života pripadnika trećeg doba.

Poseta predstavnika opštine i mesnog udruženja penzionera staračkom domu je podsetnik svima nama na važnost solidarnosti, empatije i brige za one koji su se trudili da naš svet učine boljim.

(Pančevac/Kovačicainfo)

PROLEĆNA SMOTRA FOLKLORA U DUPLJAJI Lepo ih videti kako čuvaju narodnu tradiciju i igre

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.