DARKO LILIĆ (39) IMA TEŠKE POVREDE GLAVE Sin bivšeg predsednika SRJ ODBIJA da sarađuje s policijom! Pojavio se snimak na kome se vidi kako ga je napala grupa ljudi

10:22

21.10.2022

Podeli vest:

Foto: Freepik.com

Darko Lilić, sin Zorana Lilića, koji je rano jutros pretučen, ima teške povrede, prelom nosa, saznaje „Blic“. On ne želi da sarađuje sa policijom u cilju rasvetljavanja čitavog slučaja.

Kako saznajemo, Darko Lilić (39) zatražio je lekarsku pomoć u Urgentnom centru noćas oko 03.45 sati sa vidnim povredama po glavi i telu.

Izjavio je da je na Senjaku seo u taksi vozilo i na Novom Beogradu, na neutvrđenom mestu iz taksi vozila izvuklo ga je više neidentifikovanih osoba, koje su ga pretukle po glavi i telu.
Oko 04.25 sati, obezbeđenje zgrade WEST 65 u ulici Omladinskih brigada obavestilo je policiju da imaju snimak, na kom se vidi da ispred zgrade grupa ljudi tuče jednog čoveka. Na licu mesta pronađeni su tragovi krvi.

– Uvidom u kamere vidi se kako ga dvojica mladića udaraju, a zatim stavljaju u džip. Nekoliko minuta kasnije na mesto napada dolaze i uklanjaju sve tragove napada. Policija je raspisala potragu za napadačima- kaže naš sagovornik blizak istrazi.

Lilić je sa povredama glave sam došao u Urgentni centar.
Sa povređenim Darkom Lilićem policija je obavila razgovor. On je rekao da ne zna ko ga je i zbog čega napao, piše Telegraf.

Bio je optužen za pucnjavu ispred kafića „Majdan“ 2003. Ranije je bio osuđen i na šest meseci zatvora uslovno zbog napada na policajaca, ali je ta presuda zastarela.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.