DEVOJKA ZAKORAČILA OGRADU NA BRANKOVOM MOSTU I PRETILA DA ĆE SKOČITI Brzom intervencijom policije sprečena tragedija!

14:02

01.11.2022

Podeli vest:

Foto: printscreen/yt: Beogradzivi

Mlađa ženska osoba pretila je danas da će skočiti sa Brankovog mosta. Na lice mesta odmah su došli policijski pregovarači.

Drama na Brankovom mostu počela je kada su prolaznicu uočili mlađu žensku osobu, između 18 i 20 godina, kako stoji na Brankovom mostu i preti da će da skoči u reku.

Ubrzo su na lice mesta stigli policija i Hitna pomoć te su pregovori sa devojkom odmah usledili. Na svu sreću pregovori su bili uspešni i ona je zbrinuta.

Jedan od očevidaca nemilog događaja ispričao je za Novu da je devojka starosti između 18 i 20 godina prišla ogradi sa namerom da skoči. „Iza nje su bili momak i devojka.

Kada je krenula da preskoči ogradu, momak i devojka su se zaleteli i uhvatili devojku. Nakon što su je spustili sa ograde, ona je počela da vrišti i da plače“, priča sagovornik i dodaje: „U međuvremenu je došla policija i tu se ceo događaj završio“.

 

(Kurir)

 

SOS telefon za pomoć osobama koje razmišljaju o samoubistvu

Broj 0800/309-309, opcija 1, SOS telefon je koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva – lekari Klinike za psihijatrijske bolesti „Dr Laza Lazarević“. Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja.

Ukoliko vam je potrebna pomoć, svakog dana možete pozvati i volontere Centra „Srce“ od 14 do 23 časa na broj telefona 0800-300-303 ili im se obratiti mejlom na vanja@centarsrce.org, kao i preko četa na sajtu www.centarsrce.org. Volonteri razgovaraju s ljudima koji su usamljeni, uznemireni, povređeni, tužni, očajni, nesigurni.

Centar Srce

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.