MONSTRUMA IZ VELIKE PLANE UHAPSITI! Nesrećnu životinju vezao tako da može da stoji i da se muči danima, a tek kada je izgubila snagu, klonula je i obesila se! UZNEMIRUJUĆI FOTO

09:55

25.01.2023

Podeli vest:

Printscreen/TW

Za sada nije poznato ni čiji je pas ni ko je počinilac, ali sadistično iživljavanje nad životinjom probudio je strah kod meštana.

U mestu Rakinac kod Velike Plane prolaznik je zatekao uznemirujuću scenu, psa obešenog o drvo, a priča je još monstruoznija.

Na društvenim mrežama Instagram i Tviter  pojavile su se uznemirujuće i potresne fotografije čiji je autor aktivista za zaštitu prava životinja Ivan R. Ivanović. U mestu Rakinac kod Velike Plane, pronađeno je telo psa obešenog o drvo.

Scena, sama po sebi uznemirujuća, ali istina je još potresnija, jer je nepoznati, surovi počinilac nesrećnu životinju vezao tako da može da stoji i da se muči danima, a tek kada je izgubila snagu, klonula je i obesila se.

Za sada nije poznato ni čiji je to pas ni ko je počinilac, ali sadistično iživljavanje nad životinjom probudio je strah kod meštana. Zlostavljanje, mučenje i ubijanje životinja u Srbiji je krivično delo.

Inače, Ivan R. Ivanović je u novembru prošle godine protestovao ispred predsedništva na Andrićevom vencu i štrajkovao je glađu zbog toga što su lokalne samouporave ubijale pse lutalice. On je naglasio i da lokalne samouporave u prihvatilištima za životinje ne obezbeđuju odgovarajuće uslove.

(Pančevac/Republika)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.