SJAJNI DINAMOVI KLINCI: Čak četiri medalje za Milutina Jocića, od toga dve zlatne!

09:20

14.03.2023

Podeli vest:

Pančevac

Mladi plivači Dinama nedavno su učestvovali na međunarodnom mitingu „Ante Lambaša”, na kome se pored njih nadmetalo još oko 600 takmičara iz 46 klubova iz: Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Makedonije i Srbije.

Dinamo se predstavio sa 22 svoja člana, a njih troje osvojilo je medalje.

Danica Divljak je bila najbrža na 100 m delfin, a na 200 m mešovito i 200 m delfin osvojila je bronzane medalje. Lena Šdiku je bila treća u trkama na 100 m prsno i 400 m kraul, a Vuk Samardžija je bronzana odličja zaslužio u disciplinama 50 i 100 m delfin.

Drugog dana takmičenja, održano je takmičenje za veterane na kome je Vladimir Blagić osvojio zlatne medalje na 50 i 100 m prsno u grupi plivača od 60. do 64. godine.

Prošlog vikenda je u Beogradu održan minting pod nazivom „Sve prolazi, Zvezda traje”, u organizaciji PK-a Crvena zvezda. Na ovom takmičenju učestvovalo je 550 takmičara iz 34 kluba iz: Mađarske, Bugarske, BiH i Srbije. Dinamo je predstavljalo trinaest takmičara, a njih četvoro, osvojilo je ukupno desetmedalja.

Šdiku Lena osvojila je zlatno odličje na 200 m mešovito i srebro na 200 m kraul. Jelisaveta Lazić je bila treća na 50 m delfin, a tri bronzane medalje osvojio je Miloš Pantić i to u trkama na 50 m kraul, leđno i delfin.

Najuspešniji plivač Dinama bio je Milutin Jocić. Ovaj talentovani dečak je osvojio čak četiri medalje! Najsjajnija odličja je zaslužio u trkama na 50 m kraul i leđno, srebrom se okitio posle nadmetanja na 50 m delfin, a bronzu je zaradio u disciplini 50 m prsno.

(Pančevac)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.