PANČEVKA KOJA JE MALTRETIRALA ĆERKICU ZADRŽANA U PRITVORU: Detetu vezivala ruke, izbacivala na terasu po hladnoći i vređala

13:05

24.03.2023

Podeli vest:

Pixabay

Osnovno javno tužilaštvo u Pančevu je nakon što je zadržalo osumnjičenu J.M. iz Pančeva zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo nasilje u porodici na štetu svoje maloletne ćerke, istu saslušalo i predložilo Osnovnom sudu u Pančevu određivanje pritvora zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticanjem na oca kao zakonskog zastupnika maloletne oštećene i da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo imajući u vidu da je isto vršila u kontinuiranom periodu, a da je ovaj organ odmah po saznanju za isto uhapsilo J.M.

Na predlog Osnovnog javnog tužilaštva Pančevo sudija za prethodni postupak Osnovnog suda u Pančevu je odredio pritvor J.M.

Na osnovu ostvarene koordinacije sa Centrom za socijalni rad „Solidarnost”, OJT u Pančevu je utvrdilo da u dosadašnjem periodu u predmetnoj porodici nije bilo prijava za nasilje u porodici.

Tokom postupka dokaznih radnji OJT Pančevo će ispitati oca kao zakonskog zastupnika maloletne oštećene, naložiće neuropsihijatrijsko veštačenje J.M. i preduzeti sve radnje u cilju utvrđivanja bitnih elemenata prijavljenog krivičnog dela, a sve u saradnji sa PU Pančevo i CZSR „Solidarnost”.

Podsećamo, osumnjičena J.M. je od decembra prošle do 21. marta ove godine, u porodičnom stanu u Pančevu vršila nasilje nad maloletnom ćerkom tako što ju je vređala, nazivala pogrdnim imenima, vezivala joj ruke u hranilici za decu i izbacivala je na terasu.

(Pančevac)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.