PRAZNIČNI VODIČ SVE NA JEDNOM MESTU: Radno vreme za uskršnje praznike od dućana do parkinga FOTO

10:07

13.04.2023

Podeli vest:

Pančevac

S obzirom na nadolazeće Uskršnje praznike, radno vreme prodavnica i službi važnih za funkcionisanje našeg grada malo se razlikuje od uobičajenog.

Pančevac

Zelena pijaca neće raditi samo na dan Vaskrsa, a ostalim danima radiće uobičajeno.

Pancevac

Prodajni objekti Maxija, Idee i Lidla, u nedelju 16. aprila neće raditi, dok će na Veliki petak, njihova vrata biti otvorena do 18 sati. U subotu svi rade uobičajeno.

Tržni centar „Big” Pančevo u pretak će raditi od 10 do 18 sati, u subotu, uobičajeno, od 10 do 22 sata, a u nedelju će biti zatvoren.

Uslužni centar „Parking-servisa” i kontrolori na otvorenom parkiralištu, na zoniranim parking-mestima, neće raditi 14, 15, 16. i 17. aprila.

Pauk će u petak, 14. aprila, i u ponedeljak, 17. aprila, biti u pasivnom dežurstvu, a za vikend, 15. i 16. aprila, neće raditi.

Milan Šupica

Parking na Novom buvljaku neće raditi u nedelju, 16. aprila.

Direkcija JKP-a „Higijena” Pančevo neće raditi od petka, 14. aprila, do ponedeljka, 17. aprila.

Pančevac

Tokom vaskršnjih praznika, od 14. do 17. aprila, radiće dežurne pošte u Beogradu i drugim gradovima i pošte na graničnim i administrativnim prelazima – ukupno 82 pošte u celoj zemlji.

Svih dana praznika, Glavna pošta u Takovskoj 2 u Beogradu, pošta na aerodromu Nikola Tesla i pošte na graničnim i administrativnim prelazima, radiće neizmenjeno – non-stop.

U petak i subotu 14-15. aprila i ponedeljak 17. aprila, radiće pošte u tržnim centrima u Beogradu, Kragujevcu, Pančevu, Sremskoj Mitrovici i Šapcu, pošte u „Univereksport” objektima u Beogradu, Novom Sadu i okolini, Somboru i Zrenjaninu. Dežuraće i druge pošte u svim većim gradovima i turističkim centrima.

printscreen/posta.rs

U Pančevu će na Veliki petak, 14. aprila, od 10 do 16 sati raditi objekat u ulici Miloša Obrenovića 12, u tržnom centru „Big”. U subotu će raditi od 10 do 22, a petak i nedelja su neradni dani.

Sutra, kada pravoslavna crkva i vernici obeležavaju Veliki petak, kao i na da Vaskrsa u nedelju 16. aprila, sve pošte u Pančevu biće zatvorene.

Pošta u ulici Dositeja Ovbradovića u Pančevu u subotu 15. i u ponedeljak, 17. aprila radiće od 8 do 12 sati, a pošta u Vršcu u ulici Žarka Zrenjanina, tih dana radiće od 8 do 15 sati.

Foto: MIlan Šupica

Tokom predstojećeg veliko pravoslavnog praznika autobusi „Pantransporta” saobraćaće po redu vožnje za nedelju i praznik, i to na dan obeležavanja Velikog petka 14, Vaskrsa 16, i Vaskršnjeg ponedeljka 17. aprila.

Panvoz neće saobraćati 14, 15, 16 i 17. aprila.

Printscreen/Panvoz

Ambulanta Gornji grad biće dežurna tokom praznika, a Hitna pomoć radiće kao i uvek bez prestanka.

Pančevac

Apoteka u ulici Osloboiđenja 6, koja inače radi 24 sata, i tokom praznika radiće bez prestanka.

(Pančevac)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.