POVREĐEN RADNIK KOD FABRIKE ZF U PANČEVU: Pao sa građevine, hitno prebačen u bolnicu

13:32

13.04.2023

Podeli vest:

Pančevac

Na gradilištu kod fabrike „ZF” jedan radnik je pao sa visine. Nakon ukazane pomoći ekipa Hitne prevezla ga je do bolnice. U danu za nama do bolnice je prevezen i povređeni sugrađanin, zatečen u alkoholisanom stanju, navodi se u saopštenju Doma omladine Pančevo.

Saobraćajnih udesa nije bilo, a transporata u gradu bilo je 25, van grada 23, u pratnji lekara 8 i kućnih poseta 15.

Pacijent koji je pao sa visine u pratnji lekara je iz Opšte bolnice Panečvo transportovan na VMA. U Vojno medicinski centar iz Pančeva su prebačena još četiri pacijenta, jedan zbog jednostrane paralize i tri pacijenta zbog infarkta srca. Zbog poremećaja srčanog ritma jedan pacijent je transportovanu KBC „Bežanijska kosa”, a iz Porodilišta je jedno prevremeno rođeno dete prevezeno u Beograd, na Institut za neonatologiju. Iz Službe za hitnu medicinsku pomoć jedan pacijent je zbog infarkta srca prevezen u bolnicu.

Pomoć u ambualanti Hitne u danu za nama zatražilo je 49 sugrađana, od čega šestoro dece. Stariji su se uglavnom javljali zbog povišenog krvnog pritiska, temperature i bolova različite etiologije, a deca zbog povišene temperature, prehlade i stomačnih tegoba.

(Pančevac)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.