AKCIJA POLICIJE U VELIKOJ PLANI: Uhapšen Ž. M. (57) zbog posedovanja oružja! Mitraljez, pištolj i više od 1.000 metaka! FOTO

16:06

06.05.2023

Podeli vest:

Pripadnici Policijske uprave u Smederevu, Policijske stanice Velika Plana, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Smederevu, uhapsili su Ž. M. (57) iz okoline Velike Plane, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Policijski službenici su, pretresom njegove kuće i pomoćnih prostorija, pronašli puškomitraljez M-72, poluautomatsku pušku M-59, lovačku pušku bez fabričkog broja, gasni pištolj, 1.581 puščani metak kalibra 7,62 mm, 49 puščanih metaka neutvrđenog kalibra, 2 okvira za automatsku pušku, sve u nelegalnom posedu, kao i jednu vazdušnu pušku, koja je bila propisno prijavljena.

MUP

Osumnjičenom je određeno zadržavanje, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden višem javnom tužiocu u Smederevu.

 

(Pančevac/Kurir)

TAKSISTA KOGA JE KIDNAPOVAO MONSTRUM IZ MLADENOVCA NE PROGOVARA! Tražio je da ga niko ništa ne pita jer je još u velikom šoku!

DANAS BI TREBALO SAMO PLAKATI I ĆUTATI Bolni prizori sa sahrana žrtava masakara! Danas se ispraća ono što je draže od očiju

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.