JELENA ĐOKOVIĆ JE OD SAMOG POČETKA UZ NOVAKA Danas je tema broj 1 francuskih medija! Evo šta kažu o njoj FOTO i VIDEO

09:30

13.06.2023

Podeli vest:

Printscren/Instagram/JelenaĐoković

Novak Đoković je uvek zahvalan svojoj supruzi na podršci, a ova žena je zainteresovala i francuske medije. U fokusu francuske javnosti nije samo Novak Đoković, već i njegova supruga Jelena Đoković o kojoj su pisali mediji.

Nije tajna da je supruga najvećeg tenisera svih vremena njegova podrška, a francuski portal marieclaire.fr se potrudio i da sazna više o počecima njihove ljubavi. Mediji su podsetili javnost da njihova ljubav traje još od srednjoškolskih dana. Iako su neko vreme održavali vezu na daljinu zbog Jeleninih studija marketinga u Italiji i Novakovih turnira, ljubav je opstala. I godinama kasnije, ova žena je uvek tu u važnim trenucima za Novaka i njegovu karijeru, pa je ona pratiocima Rolan Garos-a već poznato lice. Njihova ljubav je krunisana sa dvoje dece čije slike porodica Đoković ne objavljuje često.

Francuski mediji su prepoznali i vredan rad supruge Jelene Đoković. Oni su istakli njenu poziciju direktorke Fondacije Novak Đoković kom posvećuje mnogo vremena pomažući deci koja nemaju uslove za život. Pomenut je čak i njen časopis „Original“ koji je pokrenut 2015. godine, a koji je besplatan i namenjen studentima.

Francuski mediji su takođe prepoznali i njen influenserski rad. Do danas, Jelena ima više od 519 000 pratioca na Instagramu, a njeni sadržaji su inspiracija za mnoge. Takođe, pomenuli su i njenu internet stranicu jelenadjokovic.com gde Jelena deli priče, lične savete, kao i recenzije knjiga.

Podsetimo, juče je Novak Đoković ušao u istoriju sa svojim titulama i uspehom neviđenih razmera. Jelena je ponos iskazala i objavom na Instagramu u kome se vidi Novak koji se raduje zbog pobede, a potom sledi i porodična fotografija ove uspešne porodice o kojoj i dalje bruji cela Francuska.

ĐOKOVIĆ – RUD: Meč za istoriju! NOVAK JE ŠAMPION ROLAN GAROSA! VIDEO i FOTO

OVO JE ČLANAK KOJI SE ČITA OD AUSTRALIJE DO AMERIKE: Da li je slučajno da košarkaški velikani Nikola Jokić, Dražen Petrović i Bogdan Bogdanović imaju isto genetičko poreklo?

ČAJ OD LOVOROVOG LISTA Uništava kašalj, ali samo ako ga ovako pripremite

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.