NOVOSAĐANIMA PO 12.000 DINARA ZA KUPOVINU BICIKLA Prijave počinju danas, a ovde možete da se prijavite

11:13

16.06.2023

Podeli vest:

pexels-monstera

Gradonačelnik Novog Sada Milan Đurić na svom Instagram profilu najavio početak četvrtog kruga subvencionisanja za nabavku bicikala na teritoriji Grada Novog Sada.

„Projekat „Biciklom za čistiji grad“ realizuje Unija studenata Univerziteta u Novom Sadu uz podršku Gradske uprave za zaštitu životne sredine Grada Novog Sada. Sredstva su obezbeđena iz budžeta Grada Novog Sada, a ona iznose čak 20.000.000,00 dinara. To znači da će 1.467 naših sugrađana imati priliku da dobije do 12.000,00 dinara kao podsticaj za nabavku bicikla“, istakao je Đurić.

Gradonačelnik je naglasio da se povećanjem broja bicikala direktno utiče na smanjenje korišćenja motornih vozila, a Novi Sad čini čistijim gradom za život.

„Projekat ima za cilj smanjenje emisije štetnih izduvnih gasova, smanjenje gužvi u saobraćaju i istovremeno podstiče naše sugrađane na stvaranje i negovanje zdravih životnih navika s obzirom da je bicikl idealno sredstvo za to. Za čistiji i zdrav Novi Sad“ poručuje Đurić.

Prijavu za bicikl možete izvršiti OVDE 

(Pančevac)

PANČEVO: Suzbijanje komaraca iz vazduha od subote

SRBIJA POD VODOM: Vanredna situacija u 35 opština! Evakuisano 75 ljudi! FOTO I VIDEO

EPIZOOTIOLOG ALEKSANDAR ŽIVULJA ZA PANČEVAC O AFRIČKOJ KUGI: Opasno je bacati leševe svinja na mesta koja nisu za to određena! Evo šta savetuje gazdinstvima

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.