ANA NIKOLIĆ MOLI ZA POMOĆ: Imam kratere po licu i 100 dinara na računu! OVO JE NOĆNA MORA (FOTO I VIDEO)

14:42

01.07.2023

Podeli vest:

printscreen/Pink TV

Na društvenim mrežama je isplivao snimak pevačice Ane Nikolić na kojem se vidi njeno trenutno stanje lica. Ona u video zapisu govori kako ima sto dinara na računu i moli dotičnog Saleta da učini nešto za njenu mladost jer ona ne može da prekrije „kratere“ na licu, niti može da snima u takvom stanju.

„Sale, je l’ ti vidiš da ja imam kratere na licu? Ovo počinje da bude noćna mora. Noćna mora! Znači ja ovo sama da prekrijem ne mogu. Imam sto dinara na računu. Ja te molim učini nešto za moju mladost! Ja ovako da snimam ne mogu ništa. Niti mogu sama ovo da prekrijem. Ne postoji šansa da se ovo sredi. A sve od besa i nervoze, i svih stresova. Ovo nije bilo ovako. Ovo je sada pakleno,ovo je noćna mora“, zaključila je pevačica u videu koji se pojavio na Instagramu.

Podsetimo, kako su nedavno preneli domaći mediji, pevačica je hitno hospitalizovana zbog problema sa kožom lica. Naime, pevačica godinu i po dana ima problem kožom i redovno odlazi na tretmane kod doktorke na Dedinje, gde pokušava da sredi problem s manjim i većim krastama koje ima na licu, a najviše na čelu.

Inače, mnogi se pitaju šta se krije iza uništenog lica Ane Nikolić koja je nedavno hitno primljena u bolnicu jer joj je koža lica u kritičnom stanju.

Kako izgleda Anino lice i šta je još imala da poruči, pogledajte u videu ispod.

(Pančevac)

 

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.