PANORAMSKO RAZGLEDANJE GRADA: Besplatne vožnje katamaranom tokom manifestacije „Dani Vajferta“

09:19

13.07.2023

Podeli vest:

Grad Pančevo

Tokom održavanje gradske manifestacije „Dani Vajferta“, Turistička organizacija Pančevo omogućiće i vožnju katamaranom „Panuka“ po Tamišu. Za besplatne vožnje obezbeđeni su vaučeri. Termini za vožnju su tokom trajanja manifestacije u 16 i 18 sati.

Prema rečima Srđana Nikolića, direktora Turističke organizacije Pančevo, vožnje su besplatne i u duhu su održavanja ove gradske manifestacije.

– Vraćamo se na priču koja je bila ranije. Građani Beograda su dolazili iz pravca Zemuna za Pančevo, obilazili su Vajfertovu pivaru. To je bila standardna ruta i ljudi su uživali. Mi smo obezbedili svima koji žele da se voze našim katamaranom da dođu na pristanište, imaćemo turu od Preobraženske crkve, idemo do naših svetionika a onda se vraćamo na pristanište, gde smo obezbedili za sve iznenađenje. Pozivamo sve zainteresovane da se jave, rekao je Srđan Nikolić – direktor Turističke organizacije Pančevo.

Obzirom na toplo vreme i početak svih dešavanja u okviru ovogodišnjih Dana Vajferta, Turistička organizacija Pančevo će od petka do nedelje organizovati vožnje u dva termina.

– Tokom održavanja manifestacije imamo vožnje od 16 i od 18 časova. Tog datuma i zvanično kreće katamaran Panuka da vozi zainteresovane sugrađane, koji će moći u narednom periodu da uživaju u pogledu sa reke. O tim terminima naši sugrađani će biti naknado obavešteni. Građani treba samo da dođu i uživaju, za sve ostalo pobrinula se Turistička organizacija Pančevo, ističe Srđan Nikolić.

Katamaran „Panuka“ Turistička organizacija Pančeva koristi za panoramsko razgledanje grada još od 2017. godine. Zahvaljujujći ovom plovilu Pančevci ali i gosti našeg grada su u prilici da izbliza pogledaju Kule svetilje, na ušću Tamiša u Dunav, ali i da uživaju u vožnji rekom.

BUDITE HUMANI, DAJTE KRV Crveni krst Pančevo: Vanredna akcija davanja krvi danas u NIS-u

DANAS NAJTOPLIJE OD POČETKA LETA: Posle podne u Vojvodini pljuskovi i grmljavina

(Pančevac)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.