VAŽNO OBAVEŠTENJE ZA SVE KOJI KREĆU NA PUT: Evo na kojim deonicama se izvode radovi

09:12

18.07.2023

Podeli vest:

printscreen/youtube

Prema informacijama Puteva Srbije, do 21. jula biće izvođeni radovi u periodu od 6 do 12 sati na košenju bankina, na državnom putu I A reda broj 2, na deonici Lajkovac – Ljig, u smeru ka Čačku.

Radovi se izvode u pokretu, uz zatvaranje zaustavne saobraćajne trake u zoni radova.

Kako je navedeno u saopštenju, radovi su obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

Takođe, do 21. jula  u periodu od 6 do 12 časova, izvode radovi na košenju razdelnog pojasa, na državnom putu I A reda broj 2, na deonici Obrenovac – Ub.

Na auto-putu E-763 kod tunela Šarani ka Beogradu najavljeni su radovi na održavanju ITS opreme i sistema za upravljanje tunelima danas u periodu od 9 do 14 časova, uz odvijanje saobraćaja preticajnom saobraćajnom trakom, dok će vozna biti zatvorena za saobraćaj.

Navodi se da se na auto-putu E-80, u tunelu Bancarevo, u smeru ka Nišu izvode radovi na pranju tunela do 20. jula do 15 časova, pa će zato biti zatvorena leva tunelska cev.

Saobraćaj se odvija dvosmerno kroz desnu cev tunela.

Kako je navedeno u saopšenju, na deonici Kraljevo – državna granica sa Crnom Gorom, kao i deonici Ribariće – Mehov Krš najavljena je  obustava saobraćaja zbog asfalterskih radova danas u periodu od 8 do 12 i od 13 do 17 čaosva.

Alternativni putni pravac je: Novi Pazar – Pazarište – Tutin – Mehov Krš – državna granica sa Crnom Gorom.

Na auto-putu E-75, kod petlje Kovilj – Beška, ka Beškoj, danas se izvode radovi na mašinskom krpljenju kolovoza i to u periodu od 7 do 17 časova.

Saobraćaj će se u zoni radova odvijati preticajnom saobraćajnom trakom.

Na auto-put E-70, na deonici Pećinci – Ruma, ka Batrovcima najavljeni su radovi na asfaltiranju i montaži/demontaži sigurnosne zaštitne ograde na nadvožnjaku koji će trajati do 20. jula , a izvodiće se od 7 do 17 časova.

Za saobraćaj je zatvorena vozna i zaustavna saobraćajna traka u zoni radova u dužini do 500 m, a saobraćaj se odvija preticajnom saobraćajnom trakom, navedeno je u saopštenju.

NE IZLAZITE NAPOLJE U NAJTOPLIJEM DELU DANA Hitna pomoć Pančevo: Na Zelenoj pijaci pozlilo jednoj osobi

(Pančevac)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.