DRAMA NA CRNOGORSKOM PRIMORJU! Devojka rizikovala život skokom sa stene u Jadran VIDEO

15:33

18.07.2023

Podeli vest:

Printscreen/Instagram

Tokom vrelih letnjih dana skakanje u vodu predstavlja jednu od omiljenih aktivnosti mladih na moru. Ipak, takve situacije neretko mogu biti opasne po život, posebno ako skakač nema iskustva u tome.

Snimak koji je nastao na jednoj od crnogorskih plaža zaledio je korisnike društvenih mreža.

Naime, Instagram stranica „Podgorički vremeplov“ objavila je snimak koji je, navodno, nastao u Crnoj Gori, a koji prikazuje grupu mladih kako stoje na steni čekajući svoj red za skok u Jadransko more. Na snimku se vidi kako u donjem delu, visokom oko metar, stoje dva mladića koji sve posmatraju i pomažu skakačima da izađu iz vode.

Na drugom nivou se vidi desetak mladih na visini od nekih tri ili četiri metra, dok je treći nivo, koji je na desetak metara iznad mora, pun mladih koji se pripremaju za skok u more.

Drama koja je sve ostavila bez daha odvijala se na drugom nivou, kada je jedna devojka skočila. Naime, kako se vidi na snimku, ona je krenula da skače na glavu, ali se tokom odbacivanja pogrešno odrazila te je izgubila kontrolu nad telom i potrbuške pala u more, odmah pored oštrih stena.

Na sreću devojke, odmah pored dela mora u koje je pala nalazila su se dva broda. Za sada nije poznato da li je devojka pretrpela neke povrede ili je prošla samo sa stresom i osećajem neprijatnosti nakon pada u more.

U komentarima koji su nastupili, korisnici su izrazili svoj šok.

„Tako je školski moje drugarice ostavio celo lice na kamenu a u bolnicu bio dostavljen bez daha“, „Trenutak nepažnje i može svašta da bude“, „Sa ovim se nije igrati. Mnogi su posle ovakvih vratolomija ostali invalidi za ceo život“, samo su neki od komentara koji su se nizali ispod videa.

 

(Pančevac/Blic)

UŽAS NA BEŽANIJSKOJ KOSI Mladić se zapalio u lokalu! Očevici videli da dečko živ gori pa pozvali policiju! Hospitalizovan sa teškim povredama!

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.