ŽELEZNICE SRBIJE: Radovi na pružnom prelazu kod Grge od ponedeljka

09:43

04.08.2023

Podeli vest:

Pančevac

Radovi na građevinskom uređenju putnog prelaza u ulici Žarka Zrenjanina na raskrsnici sa ulicom Prvomajskom u Pančevu biće izvođeni od 7. do 14. avgusta, saopšteno je iz A.D. „Infrastruktura Železnice Srbije“ Beograd.

Tokom izvođenja radova saobraćaj će biti u potpunosti obustavljen preko putnog prelaza u Ulici Žarka Zrenjanina (raskrsnica kod Grge), odnosno saobraćaj će biti preusmeren preko ulice Radivoja Koraća i 7. jula u Pančevu u oba smera u vreme trajanja radova.

Da podsetimo, nadležni iz „Železnice Srbije“ prvobitno su najavili početak radova za 4. avgust ali su oni pomereni za 7. avgust.

Zbog rekonstrukcije pružnog prelaza u ulici Žarka Zrenjanina, koja će prema rečima nadležnih trajati od 07.avgusta od 7 sati pa do završetka radova koje se očekuje 14. avgusta do 17 sati, biće izmenjene trase kretanja gradskih linija prema južnim naseljenim mestima u oba smera kretanja, saopšteno je iz Pantransporta.

Vozila na linijama 8 Tesla – Starčevo, 14 Kotež 2 – Omoljica, 25 Pančevo AS – Banatski Brestovac i 27 Pančevo AS – Ivanovo saobraćaće sledećom trasom:

– iz centra grada prema naseljenim mestima ulicama Žarka Zrenjanina, Prvomajskom, Radivoja Koraća, zatim će iz ulice 7. jula skretati levo u Spoljnostarčevačku (kod „Crne mačke“) i nastavljati dalje svojim redovnim trasama;

– u smeru iz naseljenih mesta prema centru grada i dalje prema Tesli (linija 8) i Kotežu (linija 14) vozila će iz Spoljnostarčevačke ulice skretati desno u 7. jula (kod „Crne mačke“), a zatim će se kretati ulicama Radivoja Koraća, Prvomajskom, Žarka Zrenjanina i dalje redovnim trasama.

Van upotrebe naći će se stajalište kod „Staklare“ u oba smera, kao i stajalište kod „Crne mačke“ u smeru ka centru Pančeva umesto kojeg će putnici moći da koriste alternativno stajalište u Ulici 7. jula koje se nalazi u neposrednoj blizini raskrsnice sa ulicom Spoljnostarčevačkom.

(Pančevac)

 

VAŽNO OBAVEŠTENJE PANTRANSPORTA: Evo gde će biti izmenjena trasa kretanja gradskih linija zbog rekonstrukcije pružnog prelaza

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.