DANAS DO 28 STEPENI: Evo kakvo nas vreme očekuje tokom vikenda

08:40

11.08.2023

Podeli vest:

Goranski park

U petak nakon svežeg jutra, tokom dana pretežno sunčano u severnim predelima i malo toplije nego u četvrtak, ali i dalje ispod proseka za ovo doba godine.

U zapadnim, centralnim i južnim krajevima biće dnevnog razvoja oblaka uz manju šansu za kratkotrajnu kišu u planinama. Vetar slab severni i severozapadni, u Timočkoj Krajini umeren. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 11°C do 16°C, maksimalna od 25°C do 28°C. Uveče suvo.

Vojvodina
U petak nakon svežeg jutra, tokom dana pretežno sunčano i malo toplije nego u četvrtak, ali i dalje ispod proseka za ovo doba godine. Vetar slab severni i severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 12°C do 14°C, maksimalna od 26°C do 28°C. Uveče suvo.

Subotica
U petak pretežno sunčano i malo toplije nego u četvrtak, ali i dalje ispod proseka za ovo doba godine. Vetar slab severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 13°C, a maksimalna oko 27°C. Uveče suvo.

Novi Sad
U petak pretežno sunčano i malo toplije nego u četvrtak, ali i dalje ispod proseka za ovo doba godine. Vetar slab severozapadni. Minimalna temperatura 13°C, a maksimalna do 28°C. Uveče suvo.

Beograd
U petak pretežno sunčano sa malo oblaka ujutru i malo toplije nego u četvrtak, ali i dalje ispod proseka za ovo doba godine. Vetar slab severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 16°C, a maksimalna oko 27°C. Uveče suvo.

Niš
U petak sunčani periodi uz umerenu oblačnost. Vetar slab severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 14°C, a maksimalna do 27°C. Uveče suvo.

Užički region
U petak nakon svežeg jutra, tokom dana sunčani periodi uz dnevni razvoj oblaka i manju šansu za kratkotrajnu kišu u planinama. Vetar slab severni i severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 11°C do 14°C, maksimalna od 26°C do 27°C. Uveče suvo. Na Zlatiboru i Tari sunčani intervali uz razvoj oblaka i manju šansu za kratkotrajnu kišu i najviše do 21°C na 1000 mnv.

Vreme narednih dana:
U subotu nakon svežeg jutra, tokom dana pretežno sunčano i još malo toplije nego u petak. Malo oblaka biće na jugoistoku Srbije. Temperatura se vraća u granice proseka. Vetar slab severnih pravaca. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 9°C do 16°C, maksimalna od 27°C do 30°C. Uveče suvo. U nedelju i početkom iduće sedmice se nastavlja porast temperature uz vrućinu u svim krajevima sa dnevnom temperaturom iznad 30°C, ali ne i preko 35°C prema po današnjoj prognozi.

GUŽVE NA GRANIČNIM PRELAZIMA: Automobili na Horgošu na izlasku čekaju dva sata

(Pančevac/Novosti)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.