IVANOVO Pogledajte kako je bilo na otvaranju 16. Salona umetničke fotografije IVANOVO U FOKUSU! Evo ko su nagrađeni FOTO i VIDEO

11:29

16.08.2023

Podeli vest:

Radovan Đerić
Obeležavanje Velike Gospojine ili kirvaja, kako ga meštani Ivanova nazivaju, počelo je sinoć , kao i svake godine, misom u Crkvi Svetog Vandelina.

Radovan Đerić

Takođe, u večernjim satima, u Domu kulture upriličeno je i otvaranje 16. Salona umetničke fotografije „Ivanovo u fokusu”, kada sa izloženi najbolji radovi sa poslednjeg foto-safarija, održanog minulog proleća na više lokacija u selu.

Radovan Đerić

Prema rečima jednog od organizatora ovog događaja, Zoltana Bisaka, na temu „Ivanovo” žiri je za najbolju odabrao onu pod nazivom „Čipka”, koju je napravila Ivana Todorović iz Beograda, drugi je bio „Kubizam” Petra Jončića, dok je treće mesto zauzela fotka pod nazivom „Može li bliže” Dušana Vukovića.
Kada je reč o slobodnoj temi, prvo mesto za kolekciju osvojila je  dve Slađana Radovanović, druga je bila Minja Jovetić, a treća Milena Jeremić, dok je u pojedinačnoj konkurenciji pobedio rad Vladimira Đinića („Dva, tri šešira”), drugi je bio Vladeta Milojević  („40 godina kasnije”) i treći – Dimče Korunoski („Žena i prozor”).
Svečanost otvaranja izložbe uveličan je nastupom poznatog glumca Milenka Pavlova.
A nakon toga slavsko raspoloženje širilo se do duboko u noć.
(Pančevac)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.