OGLASILO SE MINISTARSTVO! EVO U KOJOJ ŠKOLI ĆE DEČAK UBICA ZAVRŠITI ŠKOLOVANJE Nastavu će pohađati po jednom od ova dva modela!

15:52

21.08.2023

Podeli vest:

Printscreen/fb

Ministarka prosvete prof. dr Slavica Đukić Dejanović kazala je da će učenik koji je počinio masakr u Osnovnoj školi „Vladislav Ribnikar“ u Beogradu, osnovno obrazovanje najverovatnije će završiti u školi „Dr Dragan Hercog“.

Mediji su objavili da je nastavničko veće OŠ „Vladislav Ribnikar“ već donelo odluku o isključenju ovog dečaka iz škole.

To ministarka u trenutku nije mogla da potvrdi, ali je objasnila da pretpostavlja da će nastavničko veće najverovatnije doneti ukor, što podrazumeva dalje školovanje u drugoj školi.

– Kako nije u poziciji da pohađa školu jer se nalazi u zdravstvenoj ustanovi, škola „Dr Dragan Hercog“ je zadužena za takvu decu – kazala je ministarka prosvete prof. dr Đukić Dejanović.

Osnovno obrazovanje je obavezno.

Kako se saznaje, moguća su dva modela: da mu se nastavni program da isključivo u pisanoj formi ili onlajn. Ukoliko se bude donela odluka da nastavi školovanje onlajn njemu neće biti omogućeni drugi sadržaji na kompjuteru.

 

(Pančevac/Kurir)

DEČAK-UBICA IZ RIBNIKARA OTKRIO KAKO JE DOŠAO DO ORUŽJA: Ispričao skroz drugačiju priču, pa porekao sve što se do sada znalo

KAŽU DA SAM CAR, OVA KNJIGA ĆE ZARADITI MILIONE Dečak-ubica piše autobiografiju u kojoj će opisati zločin do detalja, kao i sve što je prethodilo gnusnom činu!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.