ZAVRTIMO ZAJEDNO TOČKOVE BICIKLA I DAJMO PEDALU RAKU! Na Tamiškom keju kod Gradske plaže 23. septembra u 12 časova

13:22

06.09.2023

Podeli vest:

Pančevac

I ove godine Ženski centar Milica deveti put organizuje kampanju Daj pedalu raku, u cilju podizanja svesti cele društvene zajednice o značaju skrininga i preventivnih pregleda, kao i podršci naših heroina koje se u ovom trenutku bore sa rakom dojke. Ova kampanja se organizuje u preko 30 gradova u Srbiji i regionu.

Pančevo će biti četvrti put na mapi gradova gde se ova vožnja organizuje.

U Pančevu biciklističku vožnju organizuje Zavod za javno zdravlje Pančevo u saradnji sa Ženskim centrom Milica na Tamiškom keju, 23. septembra. Početak vožnje je kod Gradske plaže u 12 časova.

Biciklistička vožnja podrške “Daj pedalu raku” se sprovodi uz institucionalno pokroviteljstvo Ministarstva zdravlja Republike Srbije, Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije i uz podršku IJZS „Dr Milan Jovanović Batut“.

plakat

Cilj kampanje, pored podrške ženama koje se bore sa rakom dojke, je i promovisanje važnosti obavljanja redovnih pregleda i samopregleda, upražnjavanje zdravih stilova života, posebno sporta, sa akcentom na biciklizam koji je izuzetno važan kako u prevenciji tako i u rehabilitaciji.

Sami možda idemo brže ali zajedno stižemo dalje, do svake žene u Srbiji i regionu.

(Pančevac)

 

SPREMA SE VELIKI SPEKTAKL U GORNJOJ GOREVNICI KOD ČAČKA: Preko 100 proizvoda na bazi mleka i mlečnih proizvoda na jednom mestu, UZ BOGAT ZABAVNI PROGRAM

NAJSKUPLJA SVETSKA RASA GOVEDINE STIGLA U SRBIJU: Farma japanskih vagi krava osnovana u Čačku EVO ZAŠTO SE OVO MESO SLUŽI SAMO U ELITNIM RESTORANIMA

OTVORENA IZLOŽBA MAKEDONSKOG UMETNIKA PETRA NIKOLOSKOG Ideje koje sam razrađivao u Engleskoj začeo sam ovde u Pančevu

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.