ISPLIVALE PRVE FOTOGRAFIJE TAJNOG VENČANJA ANĐELKE PRPIĆ Za intimnu proslavu znali samo članovi porodica i prijatelji! FOTO

17:23

10.09.2023

Podeli vest:

printscreen/ig

Glumica Anđelka Prpić i njen izabranik Marko Žugić, s kojim je u maju dobila ćerku Čarnu, tajno su se venčali.

Da će jedno drugom izgovoriti sudbonosno “da” znali su samo članovi njihovih porodica i prijatelja koji su i prisustvovali svečanom činu.

– Anđelka nije željela da pravi veliku svadbu, želela je i da izbegne medije koji su od prvog dana njene veze s Markom pisali o njima. Zato se opredelila da sve to uradi u tajnosti. Ni na društvenim mrežama niko nije postavljao fotografije i snimke, a ni ona se nije oglašavala – kaže izvor i dodaje da su svečani ručak mladenci organizovali u jednom restoranu, a bili su prisutni samo njima najbliži.

Svečani ručak mladenci su organizovali u jednom restoranu, a čak ni njene mnoge kolege ne znaju da je postala udata žena.

Pored porodice, slavlje je uveličalo i nekoliko poznatih prijatelja Anđelke Prpić, Marija Kilibarda, Anja Mandić i Slavko Beleslin.

(Pančevac/Avaz.ba)

PORODILA SE ANĐELKA PRPIĆ Na svet donela devojčicu, a nazvala je po svom liku iz serije! Uvek je isticala koliko joj je ta uloga promenila život!

OGLASILA SE ANĐELKA PRPIĆ NAKON SKANDALA: Glumica objavila snimak i pokazala kako izgleda u trudnoći VIDEO

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.