AKCIJA U VIŠE OD 2.500 PRODAVNICA Ministar Mali: Nastavljamo da se borimo za dalje snižavanje cena osnovnih životnih namirnica

09:40

20.09.2023

Podeli vest:

printscreen/Instagram/malisinisa

Od danas je još 16 kategorija proizvoda na značajnom sniženju u okviru akcije “Bolja cena – cena za narod”, koja je počela prethodne nedelje, a tim povodom ministar finansija Siniša Mali obišao je jedan market u Beogradu.

– Trenutno je ukupno 36 kategorija proizvoda na velikom sniženju, a veoma smo zadovoljni efektima ove akcije koja se sprovodi u više od 2.500 prodavnica u Srbiji – naveo je ministar Mali.

– Tim povodom, jutros u 7 sati obišao sam Persu market gde sam kupio svih 16 proizvoda koji su od danas jeftiniji i označeni su sa „bolja cena“. Ušteda na računu sa svim ovim proizvodima u odnosu na prethodne cene je iznosila ukupno oko 1.000 dinara. Dakle, nastavljamo da se borimo za dalje snižavanje cena osnovnih životnih namirnica, što građanima Srbije mnogo znači, i zato što mogu povoljnije da kupuju, ali i zato što vide da je njihova država tu za njih i da brine o njima – poručio je Mali.

BOLJA CENA ‒ CENA ZA NAROD: Od danas na sniženju još 16 proizvoda

(Pančevac/Novosti)

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.