DETALJI STRAVIČNOG UBISTVA U BATROVCIMA Mladića (19) sa KiM nasmrt izbo Avganistanac! Meštani u strahu, navikli su na migrante, ali se ovo nije dešavalo!

09:01

29.09.2023

Podeli vest:

MUP

Mladić (19) sa KiM izboden je nasmrt u blizini graničnog prelaza Batrovci. Od utorka uveče policija traga za počiniocem. Reč je navodno o migrantu iz Avganistana.

– Ne donosimo ni malo lepe vesti. Policija je saopštila da intenzivno traga za počiniocem. Ubistvo koje se desilo nije potreslo samo građane Srema već i regiona. Život je izgubio 19-godišnji mladič. Iz pravca graničnog prelaza on se kretao ka selu Batrovci. Došao je u sukob sa grupom Avganistanaca i tom prilikom je ubijen kada ga je jedno ovih lica nasmrt izbolo oštrim predmetom, a po nezvaničnim informacijama, reč je o nožu, kažu sa mesta nesreće.

Svedoci nemilog prizora su vozači kamiona koji su se zatekli u blizini:

– Vozači kamiona videli su beživotno telo mladića, kao i grupu mladića koje trči ka Batrovcima. Inače stanovnici Batrovaca i opština Šid imaju dosta problema otkada je krenio priliv migranata. Da li se radi o sukobu ličnog tipa, ili je jednostavno do toga došlo u nekom nezgodnom trenutku ostaje da se sazna. Meštani Batrovaca strahuju, već su navikli da su migranti u njihovoj blizini, ali do ovakvih situacija kako tvrde još nije dolazilo.

 

(Pančevac/Kurir)

STRAVIČNO UBISTVO U BATROVCIMA Mladić (19) izboden nasmrt! Drugi uspeo da pobegne! Kamiondžija otkrio detalje sa graničnog prelaza!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.