ŠAPIĆ PODNEO OSTAVKU: I nakon ovog čina, nastaviću jednako predano i posvećeno da obavljam posao gradonačelnika

12:08

29.09.2023

Podeli vest:

PRINTSCREEN/VIDEO PLUS

Upravo sam podneo formalnu ostavku na mesto gradonačelnika Grada Beograda, kako bi počeli da se stvaraju pravni uslovi za održavanje izbora koji bi se pored parlamentarnih i pokrajinskih, 17. decembra, održali i na nivou Beograda, rekao je gradonačelnik Aleksandar Šapić.

– I nakon ovog čina, nastaviću jednako predano i posvećeno da obavljam posao gradonačelnika, da bi se neometano obezbedilo sprovođenje i realizacija, kako svih revolucionarnih socijalnih mera, tako i projekata koje smo realizovali, započeli ili najavili, a koji su obeležili period od kad sam došao na ovo mesto. Kad Vlada Republike Srbije uvede Privremeni organ i kad se konačno steknu svi pravno formalni uslovi za raspisivanje izbora 17. decembra, očekujem da kao predsednik tog tela, takođe nastavim da vodim Beograd, do dana izbora i konačne provere poverenja, za sve što smo uradili u prethodnih godinu i po dana i što tek planiramo da uradimo za dobrobit Beograda i svih naših Beograđana – izjavio je Šapić.

 

VOJNI KOMENTATOR ANDREJ MLAKAR: Ono što se dešava na istoku Evrope diktiralo je trend na sajmu naoružanja Partner 2023. VIDEO

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.