MILAN RADOIČIĆ PUŠTEN NA SLOBODU Sud je Radoičiću odredio meru zabrane napuštanja boravišta! Zabranjen mu je odlazak na teritoriju KiM

11:13

04.10.2023

Podeli vest:

Printscreen

BEOGRAD – Viši sud u Beogradu odbio je predlog Višeg javnog tužilaštva u Beogradu za određivanje pritvora Milanu Radoičiću (45) osumnjičenom da je sa, za sada, više nepoznatih lica, izvršio krivična dela Udruživanje radi vršenja krivičnih dela, nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet vatrenog oružja i eksplozivnih materija i teška dela protiv opšte sigurnosti.

Sud je Radoičiću odredio meru zabrane napuštanja boravišta, kojom mu je zabranjeno da bez odobrenja suda napusti teritoriju Srbije i zabranjen mu je odlazak na teritoriju AP Kosovo i Metohija.

Sudija za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu je, nakon saslušanja Radoičića o razlozima za određivanje pritvora, odbio predlog Višeg javnog tužilaštva u Beogradu za određivanje pritvora usled opasnosti od bekstva, navodi se u saopštenju tog suda.

 

PRIŠTINI JE RADOIČIĆ BIO FIZIČKA, A PREDSEDNIK SRBIJE GLAVNA POLITIČKA META Ministar Vučеvić upozorio da su pritisci ogromni, ali da jе Srbija suvеrеna i teži političkom dijalogu

MILAN RADOIČIĆ SASLUŠAN U VIŠEM TUŽILAŠTVU: Negirao optužbe, evo za šta ga tužilaštvo tereti

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.