KOVINSKA „ZMAJEVA“ ŠKOLA OSVOJILA 3. MESTO NA MEĐUNARODNOM TAKMIČENJU U MOSKVI: Priznanje za fotografiju „Neželjena dekoracija“

15:51

19.10.2023

Podeli vest:

Opština Kovin

Početkom oktobra još jedno priznanje sa međunarodnog takmičenja pedagoga stiglo je u kovinsku „Zmajevu“ školu. Fotografija „Neželjena dekoracija“ nastavnika Dejana Kreculja na konkursu „Branioci zavičajne prirode“ u Moskvi je osvojila treće mesto.

Takmičenje je bilo posvećeno pitanjima životne sredine kroz radove na teme zaštita životne sredine, zavičajne istorije i zdravog načina života.

„Organizator takmičenja je elektronski časopis „NUMI” iz Moskve koji deluje u okviru Metodološkog centra i objavljuje naučna i metodička dostignuća u domenima predškolskog obrazovanja, svih nivoa srednjih škola, dodatnog i stručnog obrazovanja. Kako je u obrazovnom sistemu Ruske Federacije uzrast učenika koji kod nas pohađaju starije razrede osnovne škole srednja škola, to je naša škola učestvovala u kategoriji srednjih škola“, kaže laureat nagrade profesor emeritus Dejan Kreculj.

Opština Kovin

(Pančevac)

NEVEROVATAN SPOJ U JEDNOJ SLICI Autentični Zatiborac drži kabinu najveće turistička atrakcije u Srbiji Gold Gondole!

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.