PRIJA SE POZDRAVILA SA SARAJEVOM Pre odlaska sa Filipom, mamom i porodicom Muhović popila kafu u Swissotel hotelu i zakazala 2 koncerta u Tuzli! FOTO

13:42

01.11.2023

Podeli vest:

Privatna arhiva

Nakon tri uspešna koncerta u sarajevskoj Zetri Aleksandra Prijović pronašla je malo slobodnog vremena da sa majkom Borkom, suprugom Filipom i diplomatom BiH Mirsadom Muhovićem prošeta Sarajevom, kojim se oduševila.

Da je Sarajevo poznato po dobroj hrani uverili su se i Živojinovići kada su probali sarajevske ćevape i burek. A Sarajlije nisu krile oduševljenje kada su ih ugledali na ulicama njihovog grada, već su uzbuđeni prilazili da ih pozdrave i fotografišu se sa njima. Na kraju su popili kafu u Swissotel hotelu, pa krenuli za Beograd.

Privatna arhiva

Pored Mirsada Muhovića, u ulozi domaćina našao se i njegov sin Amar Muhović, koji je sa zadovoljstvom Priji i njenoj porodici pokazivao znamenitosti prestonice Bosne i Hercegovine.

Privatna arhiva

Nakon Sarajeva, sledeća ,,stanica“ najuspešnije mlade pevačice je Niš i hala Čair, kada će takođe imati tri koncerta i to 10,11. i 12. novembra. A u Bosnu i Hercegovinu se vraća već 22. i 23. decembra, kada su najavljeni koncerti u Tuzli u dvorani Mejdan.

 

(Pančevac)

SPEKTAKL ALEKSANDRE PRIJOVIĆ U ZETRI Vrela noć emocija, skakanja i suza FOTO I VIDEO

TRI KONCERTA, DEVET STAJLINGA I PET GOSTIJU Aleksandra Prijović oduševila Beograd i potvrdila status najpopularnije pevačice! Slede Zagreb, Sarajevo, Tuzla i Niš! VIDEO

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.