LANČANI SUDAR NA PUTU ČENEJ – NOVI SAD: Učestvovali autobus, četiri automobila i kamion, među povređenima i dete

15:27

14.11.2023

Podeli vest:

printscreen/RTS

U lančanom sudaru danas na putu od Čeneja prema Novom Sadu, učestvovalo je šest vzila, a osam osoba, među kojima i jedno dete, je povređeno.

Do nesreće je, prema nezvanićnim informacijama, došlo kada je autobus jednog autoprevoznika, za čijim volanom je bio vozač iz Šri Lanke, iz još neutvrđenih razloga udario u vozilo ispred sebe. U autobusu je bilo oko 60 putnika.

Posle toga je došlo do lančanog sudara, u kojem su učestvovala još četiri automobila i kamion.

Kako je za „Novosti“ rekao dr Zoran Krulj, portparol novosadskog Zavoda za hitnu medicinsku pomoć, poziv su primili u 13.04 sati. Po prvom prioritetu zbrinuto je i pregledano ukupno osmoro povređenih. Pomoć je ukazana ženskim osobama starosti 39, 41, 35 i 39 godina. One su transportovane na odeljenje hirurgije Urgentnog centra Kliničkog centra Vojvodine.

Pomoć je, prema rečima dr Krulja, ukazana i muškarcima starosti 37, 23 i 30 godina, kao i jednogodišnjem detetu. Povređeni muškarci su preveženi u Urgentni centar, dok je dete transportovano na odeljenje hirugije Dečje bolnice.

Policija je na mestu nesreće i obavlja uviđaj kako bi se utvrdile sve oikolnosti ove nesreće.Na pomenutom putu stvorila se dugačka kolona vozila.

TRAGEDIJA KOD VELIKE PLANE Putnički voz naleteo na automobil, vozač kola poginuo! Pokušao da zaobiđe spuštene polubranike i pređe preko pruge!

(Pančevac/Novosti)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.