NOLE SAVLADAO NORIJA I ODVEO SRBIJU U POLUFINALE Poznato kada je na programu polufinalni susret sa Italijom VIDEO

09:10

24.11.2023

Podeli vest:

Najbolji teniser sveta sigurnom igrom savladao Kamerona Norija sa 2:0

Novak Đoković je sigurnom igrom savladao Kamerona Norija 6:4, 6:4 i doneo Srbiji pobedu nad Velikom Britanijom – 2:0 i prolazak u polufinale Dejvis kupa.

Prvi gem je pripao Noriju. Đoković je lagano osvojio hgem na svoj servis, ali i Nori u trećem gemu nije došao u opasnost od brejka. Naš as je uz samo jedan izgubljen poen izjednačio na 2:2. Već u petom gemu stvari polako dolaze na mesto. Đoković je uzeo brejk. Prvi reket Srbije lagano povećava na 4:2. Zatim je imao tri brejk lopte koje je Nori spasio, zatim i da osvoji gem – 4:3. Oba tenisera su zadržala svoje servise – 5:4. Nole je potom servirao za servis, došao je do tri brejk lopte. I iskoristio već prvu.

Đoković je sjajno počeo i drugi set, odmah je napravio brejk i poveo 2:0. Nori je potom smanjio na 2:1. Pri vođstvu Đokovića 3:1, Nori je uspeo da spasi pet brej lopti – 3:2. Nori je i ovoga puta uspevao da odoli napadima našeg asa i ne dozvoli drugi brejk. Došlo se do 5:4 i Đokovićevog servisa za pobedu.

Rival naše reprezentacije će u subotu biti Italija koja je savladala Holandiju sa 2:1. Taj meč će doneti i reprizu finalnog turnira Mastersa protiv Janika Sinera.

U polufinalu Dejvis kupa Srbija će igrati protiv selekcije Italije, koja je eliminisala Holandiju rezultatom 2:1.

Borba za finale između naše reprezentacije i Italije na programu je u subotu od 12:00 časova, za kada je prema zvaničnom rasporedu zakazan prvi meč.

– Italija je sjajna ekipa, borićemo se i ostaviti sve od sebe na terenu. Mnogo znači taj dan odmora. Videćemo ko će igrati, imamo mnogo različitih opcija – zaključio je Đoković.

(Pančevac/zurnal.rs)

DEJVIS KUP RADOST! Miomir Kecmanović doneo Srbiji prednost protiv Velike Britanije, Đoković na potezu

NOVAK I DRUŠTVO POČINJU POHOD NA SALATARU: Taktovi poznate srpske pesme odzvanjali Malagom VIDEO

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.