ČESTITKE SA SVIH STRANA Predsednica Mađarske čestitala Vučiću i njegovoj partiji na pobedi!

10:07

19.12.2023

Podeli vest:

Printscreen/Instagram

Predsednica Mađarske Katalin Novak čestitala je predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i Srpskoj naprednoj stranci na „velikoj pobedi“ na izborima u Srbiji.

Novak je na društvenoj mreži X (Tviter) čestitala na, kako je navela, „dobrom rezultatu“ koji je ostvario Savez vojvođanskih Mađara na jučerašnjim izborima i ocenila da je Srbija primer kako nacionalna manjina i većina mogu dobro da koegzistiraju, na obostranu korist.

– Čestitke Vučiću i njegovoj partiji na njihovoj jučerašnjoj velikoj izbornoj pobedi u Srbiji. Čestitam na dobrim rezultatima i Savezu vojvođanskih Mađara. Zadovoljna sam što su zadržali svoju zastupljenost u parlamentu u Beogradu. Srbija je primer kako nacionalna manjina i većina mogu dobro da koegzistiraju, na obostranu korist – navela je Novak.


Mađarski premijer Viktor Orban čestitao je sinoć predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i članovima njegove liste na izbornoj pobedi.

– Srbija neće stati! Čestitke predsedniku Vučiću i članovima njegove lista na ubedljivoj izbornoj pobedi – objavio je Orban na društvenoj mreži X (Tviter).

 

(Pančevac/Novosti)

VUČIĆ NA RTS: Promenili smo lice Srbije

ŽELIM VAM DOBRO ZDRAVLJE, SREĆU I NOVE USPEHE ZA DOBROBIT PRIJATELJSKOG NARODA: Alijev čestitao Vučiću pobedu na izborima

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.