ŽELEZNIČAR DANAS IGRA PROTIV RUMUNA Meč počinje u 14 sati na SC „Mladost“

08:41

03.02.2024

Podeli vest:

Printscreen/Instagram: fk_zeleznicar_pancevo

Fudbaleri Železničara koji su se vratili sa 10-dnevnih priprema na Kipru danas će odigrati prijateljsku međunarodnu utakmicu na svom terenu protiv ekipe Vitorul Panduri iz Rumunije.

Gosti koji se takmiče u drugoj saveznoj ligi nalaze se na priprema u našoj zemlji i biće ovo prilika da prvi put odmere snage sa našim superligašem. Trener Železničara Nenad Mijailović pružiće priliku svim igračima:

– Ne mogu da kažem da se iskristalisao idealan tim za početak prvenstva, ali imamo grupu igrača koji su se svakako nametnuli i ima još nedelju dana da se nešto promeni. Momci odlično rade i siguran sam da će pokazati kvalitet. Pojačanja koja smo doveli dobro su se uklopila u kolektiv i siguran sam da će nam pomoći da ostvarimo naš cilj, a to je opstanak u ligi u našoj debitantskoj sezoni- istakao je Mijailović.

Najviše se očekuje od novih napadača Kahvića koji je kao pozajmljen igrač Crvene Zvezde došao iz OFK Beograda i Ignjatijeva koji je stigao iz Rusije. Meč počinje u 14 časova na SC „Mladost”.

(Pančevac/G.J.)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.