NAJVIŠA OCENA ZA DOM ZDRAVLJA PANČEVO

Akreditovan na 7 godina nakon uspešne posete Agencije za akreditaciju zdravstvenih ustanova

16:31

11.02.2024

Podeli vest:

Pančevac

Ocenjivači Agencije za akreditaciju zdravstvenih ustanova Srbije boravili su 8. februara u Domu zdravlja Pančevo u okviru redovne godišnje posete.

„Imali smo čast da ugostimo spoljne ocenjivače ispred Agencije za akreditaciju zdravstvenih ustanova. Njihovom posetom osvežili smo energiju i ujedno podsetili sve, na to, šta znači imati dobar tim, kvalitetan kadar i dobar menadžment“, navedeno je u zvaničnom saopštenju Doma zdravlja Pančevo.

Dr Zorica Sokić, vd direktora Doma zdravlja Pančevo prezentovala je šta je sve urađeno u proteklom periodu i šta je sve nabavljeno od opreme. Svaka služba je predstavila šta je unapredila u svom radu i šta sve može da se poboljša u uzajamnoj saradnji, dobroj komunikaciji i sa dobrim idejama.

Ocenjivači su obišli odeljenja smeštena u centralnoj zgradi Doma zdravlja Pančevo. Predstavnici timova su podneli izveštaj o radu svojih Službi, dokumentovali su sve procedure i naveli da Dom zdravlja nastoji da poboljša kvalitet rada.

Potvrđeno je od strane Agencije za akreditaciju zdravstvenih ustanova da Dom zdravlja Pančevo pruža najkvalitetnije usluge, zato je i akreditovan na maksimalnih 7 godina, koliko jedna zdravstvena ustanova može da dobije.

Ova akreditaciona poseta protekla je uspešno, a Dom zdravlja Pančevo spreman je za reakreditaciju uz još više rada i truda.

(Pančevac)

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.