VIŠE JAVNO TUŽILAŠTVO U PANČEVU Istraga protiv dvojice Pančevaca zbog dilovanja opojnih droga

08:55

22.02.2024

Podeli vest:

Milan Šupica

Više javno tužilaštvo u Pančevu je donelo naredbu o sprovođenju istrage protiv osumnjičenog T.K. (1993) iz Pančeva, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i protiv osumnjičenih D.M. (1982) i M.T. (1991), obojica iz Pančeva, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga.

Osumnjičenom T.K. se stavlja na teret da je dana 19. februara 2024. oko 17 časova u Pančevu, na raskrsnici ulica Pelisterska i Pelisterski prosek prodao osumnjičenima D.M. i M.T. opojnu drogu marihuanu u količini od 25 odnosno 10 grama neto mase. Takođe mu se stavlja na teret da je istog dana u 21.30 časova u Pančevu, u kući u kojoj živi, neovlašćeno držao radi prodaje opojnu drogu marihuanu u količini od 167 grama neto mase i opojnu drogu kokain u količini od 28 grama neto mase.

Osumnjičenima D.M. i M.T. se stavlja na teret da su istog dana oko 17 časova u Pančevu, dok su upravljali svojim putničkim vozilima, neovlašćeno držali u manjoj količini za sopstvenu upotrebu opojnu drogu marihuanu koju su prethodno kupili od osumnjičenog T.K.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Pančevu osumnjičeni T.K. je zadržan u trajanju do 48 časova, u kojem roku je sproveden u Tužilaštvo gde je izneo odbranu.

(Pančevac)

COLIĆ Vetropark “Pupin” novi vetar u leđa ekologiji i ekonomiji

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.