UPUCAO GA BEZ MILOSTI PRED PROLAZNICIMA Muškarac (76) uhapšen zboog ubistva psa na Zlataru

15:07

01.03.2024

Podeli vest:

RINA

Nova Vraoš – Na planini Zlatar došlo je do incidenta kada je muškarac (76) iz puške upucao psa koji se nalazio u njihovoj blizini.

Inspektori Ministarstva unutrašnjih poslova u Prijepolju identifikovali su i pronašli sedamdesetšestogodišnjeg muškarca iz Nove Varoši koji se sumnjiči da je juče u ovom gradu usmrtio psa.

– On se sumnjiči da je naočigled prolaznika na Zlataru hicima iz puške usmrtio psa iz za sada nepoznatih razloga. Prilikom dolaska policije on je prvo negirao počinjeno delo, a zatim priznao i pokazao gde se nalazi želeo psa, kaže za RINU izvor blizak istrazi.

– Sve se desilo pred očima mog deteta koje je u tom trenutku šetalo našeg psa. Kćerku ne mogu da smirim od šoka jer je mislila da će i na njih na puca. Ako je nekom nestao pas na Zlataru da zna šta mu se desilo, kaže za RINU jedan od očevidaca.

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Prijepolju, protiv njega će biti podneta krivična prijava zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubijanje i zlostavljanje životinja.

 

(Pančevac/RINA)

NAPRAVILA HAOS Žena upala u ambulantu u Borči i sprečila da uspavaju zdravog psa!

MOLIM VAS, SPASITE ME Komšije ne mogu da gledaju psa kako pati u kavezu pa su nam poslali PISMO FOTO

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.