NE MOGU DA NAHVALIM KOLIKO MI JE OVDE LEPO Udruženje invalida rada u Pančevu svake srede ima slikarsku radionicu

17:35

06.03.2024

Podeli vest:

Printscreen/RTV Pančevo

Udruženje invalida rada u Pančevu svake srede organizuje slikarsku radionicu, koja okuplja više od 10 članova Udruženja. Prošle godine su održali prvu izložbu, a u planu im je da ove godine ponove slikarska druženja i otvore svoj galerijski prostor .

Slikarska radionica u Udruženju invalida rada grada Pančeva je jedna od najvažnijih aktivnosti kojom se bave članovi ovog udruženja. Na slikarskoj radionici osim što mogu da se druže i razmenjuju iskustva, mogu da prikažu i svoj talenat. Ilija Naharada član je radionice već tri godine.

– Uglavnom radim pejzaže. Pre sam se bavio slikanjem, ali onda je došla ženidba, deca i ostalo pa nisam stizao. U poslednje tri godine, zvao me je Slobodan u uduženje pošto zna da sam se ja time bavio i ja sam ponovo počeo to da radim. Ne mogu dovoljno da se nahvalim koliko mi je ovde lepo , družim se sa ostalim slikarima.

Slikarska radionica održava se svake srede u potpuno sređenim prostorijama udruženja. Slikarima amterima obezbeđen je i materijal, a uslovi u njihovom ateljeu su idelani za održavanje radionice, kaže Slobodan Stefanović predsednik Udruženja.

Svake srede ćemo mi i dalje održavati radionice. Bitno je da ih održavamo u kontinuitetu. Uglavnom svi dolaze redovno. Ja sam obezbedio i platna da ne čekamo da nam ih neko da, imao materijala za rad. Trudićemo se da i ove godine odžimo jednu izložbu, jer smo to prošle godine uradili po prvi put.
Prema rečima Slobodana Stefanovića u planu je da se u prostrojama Udruženja uredi još jedna prostorija koja će biti galerijski prostor za sve njihove radove. Takođe planiraju i da ove godine uz pomoć grada Pančeva organizuju novo slikarsko drženje.

(Pančevac/RTV Pančevo)

SVI JEDVA ČEKAJU SREDU Članovi Udruženja invalida rada uživaju u slikarskim radionicama

SLIKARSKE RADIONICE: Održano treće slikarsko druženje Udruženja invalida rada FOTO i VIDEO

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.