FESTIVAL SIRMIUM DANCE 46 medalja za BALERINE

Na festivalu je učestvovalo preko 600 plesača iz Vršca, Pančeva, Beograda, Novog Sada, Temerina, Šapca, Bjeljine, Novih Banovaca i Sremske Mitrovice.

21:01

11.03.2024

Podeli vest:

Plesni studio Balerina

Na plesnom festivalu „Sirmium dance“ održanom u Sremskoj Mitrovici, plesni studio „Balerina“ iz Pančeva osvojio je 34 zlatnih, 8 srebrnih i 4 bronzane medalje. Na festivalu je učestvovalo preko 600 plesača iz Vršca, Pančeva, Beograda, Novog Sada, Temerina, Šapca, Bjeljine, Novih Banovaca i Sremske Mitrovice.

Helena Gligorić je osvojila dve zlatne medalje, dok su Andrea Ševo i Rada Halasov doneli po jednu zlatnu medalju svom klubu. Iva Mirković se pokazala veoma uspešnom osvajanjem zlatne, srebrne i bronzane medalje.

Jazz formacija kluba je posebno impresionirala, osvojivši čak 14 zlatnih medalja i pehar.

Osim medalja, pojedinci su nagrađeni i specijalnim priznanjima. Helena Gligorić je nagrađena besplatnim takmičenjem u Pragu, dok su Kristina Sekulić, Nina i Ena Gojak, Helena Jokić i Natalija Kaut dobili priliku za nastup na različitim plesnim manifestacijama širom zemlje.

U Gala večeri, najbolji plesači su prema oceni sudija dobili priznanja, a najbolji rezultat iz Plesnog studija „Balerina“ postigla je Natalija Kaut, osvojivši drugo mesto u kategoriji Jazz Dance Solo.

Iz Plesnog studija „Balerina“  kažu da počinju pripreme za Uskršnji koncert koji će se održati 24. aprila u Kulturnom centru, a sledeće takmičenje ih očekuje u Bijeljini nekoliko dana ranije.

(Pančevac)

 

BALETSKO TAKMIČENJE U PANČEVU 86 medalja za Plesni studio Balerina

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.