NJEGOV SIN PREDSTAVLJAĆE SRBIJU NA EVROVIZIJI Poznati glumac ne krije koliko je ponosan

11:30

09.04.2024

Podeli vest:

Printscreen/Instagram: bogdan.dugalic

Mladi pijanista Bogdan Dugalić je sin našeg istaknutog glumca Nebojše Dugalića. Bogdan godinama niže uspehe na muzičkom polju.

Broj predstavnika Srbije na čuvenom muzičkom takmičenju, Evrovizija se povećao. Bogdan Dugalić će ove godine Srbiju predstavljati na ovogodišnjem Evrovizijskom takmičenju mladih muzičara u Norveškoj.

Glumčev sin ima 20 godina, pohađa studije klavira u klasi profesora Pavela Giljilova na Univerzitetu Mocarteum u Salcburgu, kao i kod profesora Konstantina Bogina na akademiji Perozi u Bjeli.

Bogdan je učestvovao na brojnim međunarodnim i domaćim takmičenjima i osvojio je 30 nagrada. Jednom prilikom, Nebojša je javno istakao uspeh svog sina:

– Podela lepih vesti! Bogdan Dugalić osvojio je prvo mesto na takmičenju u Valdarnu u Italiji! Hvala svima na podršci i na učešću u radosti – napisao je glumac nedavno ispod fotografije, a čestitke su se samo nizale.

Evrovizijsko takmičenje mladih muzičara će se ove godine održati 17. avgusta u Bodu, u Norveškoj.

(Pančevac/Nportal)

SIN GLUMCA NEBOJŠE DUGALIĆA OSVOJIO DVE NAGRADE NA PRESTIŽNOM PIJANISTIČKOM TAKMIČENJU Mladi pijanista nagrađen i sa 33.000 evra!

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.