VRŠAC: Sajam zapošljavanja 17. aprila u hotelu „Srbija“

11:20

10.04.2024

Podeli vest:

VRŠAC – Vršačka filijala Nacionalne službe za zapošljavanje organizuje Sajam zapošljavanja 17. aprila od 10 do 12 časova.

Sajam će biti organizovan u Kongresnoj sali Hotela „Srbija“ na Svetosavkom trgu broj 12.

Učešće na sajmu najavilo je 18 poslodavca sa sedištem ili registrovanim poslovnim jedinicama u Vršcu i okolini, koji su prijavili potrebe za zapošljavanjem više od 230 novih radnika različitih obrazovnih profila i stepena stručne spreme, objavljeno je danas na sajtu NSZ.

Traženi će biti radnici u proizvodnji, pomoćni radnici, agenti terenske prodaje, prodavci, agenti osiguranja, vozači, viljuškaristi, sobarice, konobari, kuvari, biolozi, hemičari, farmaceuti.

Učešće na događaju potvrdili su poslodavci: „Hemofarm“, „Intertron“, „Telekom Srbija“, „Hotel Srbija“, „Jela trejd“,Vila Breg“ i drugi.

Vršačka Filijala NSZ poziva nezaposlene sugrađane da posete Sajam zapošljavanja i iskoriste mogućnost da većem broju poslodavaca predaju svoje radne biografije i u neposrednom razgovoru predstave svoje kvalifikacije, znanje i radno iskustvo, navodi se u saopštenju.

Zainteresovani poslodavci koji žele da učestvuju na Sajmu sve detaljne informacije mogu dobiti u Filijali Vršac u ulici Feliksa Milikera 21, ili putem broja telefona 013/802-412.

(Pančevac/RTV Vojvodina)

DOM ZDRAVLJA: Akcija besplatne vakcinacije HPV vakcinom do 12. aprila

RISTIĆ: Mnogo razloga da se gaji uljana repica

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.