91. MEĐUNARODNI POLJOPRIVREDNI SAJAM: U Novi Sad stiže IMT, kao i mnogi evropski i svetski brendovi

12:12

10.04.2024

Podeli vest:

Youtube/RTV Pancevo

Izložba poljoprivredne mehanizacije zauzeće najveći prostor na predstojećem, 91. Međunarodnom poljoprivrednom sajmu, koji će od 18. do 23. maja biti održan na Novosadskom sajmu. Na najvećem i najznačajnijem agro-biznis događaju u ovom delu Evrope, najsavremenije modele poljoprivredne mehanizacije, predstaviće i Industrija mehanizacije i traktora – čuveni brend, IMT.

– Međunarodni poljoprivredni sajam u Novom Sadu, najveća smotra agrara u zemlji, regionu i ovom delu Evrope, više od devet decenija privlači pojedince, privredne , poslovne, i političke delegacije i stvara kreativan ambijent za nove poduhvate. Sudeći po najavama, i ovogodišnji sajam, okupiće sve značajne aktere agro-biznisa i predstavnike privrednih grana koje se naslanjaju na poljoprivredu, iz naše zemlje, regiona, Evrope i celog sveta. Jedan od najznačajnijih segmenata poljoprivrednog sajma je izložba poljoprivredne mehanizacije, koja će, kao okosnica ove agrarne manifestacije i zauzeti najveći prostor na predstojećem Poljoprivrednom sajmu, rekao je Nikola Lovrić, generalni direkor Novosadskog sajma

– Izložbu poljoprivredne mehanizacije, najnovije generacije, posetioci 91. Međunarodnog poljoprivrednog sajma moći će da vide na otvorenom prostoru Novosadskog sajma, na kome će se predstaviti članice Poslovnog udruženja uvoznika i izvoznika poljoprivredne mehanizacije, kaže Marija Antanasković iz Poslovnog udruženja uvoznika i izvoznika poljoprivredne mehanizacije.

Na predstojećem 91. međunarodnom poljoprivrednom sajmu, novitete i najnovije modele poljoprivrednih mašina, premijerno će prikazati i Industrija mehanizacije i traktora, čuveni brend IMT.

Zemlja partner predstojećeg međunarodnog poljoprivrednog sajma je Evropska unija, zlatni sponzor je kompanija Al Dahra. Veliku podršku, kao i prethodnih godina, novosadski poljoprivredni Sajam imaće i od Vlade Republike Srbije, Pokrajinske vlade i Grada Novog Sada.

(Pančevac/RTV Pančevo)

ODRŽAN PRVI VAŠAR U DEBELJAČI: Veliki broj prodavaca, ali još veći broj kupaca

VRŠAC: Sajam zapošljavanja 17. aprila u hotelu „Srbija“

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.