NOVA STOLARIJA U MIKINOJ ŠKOLI Sredstva obezbedio NIS

19:35

11.04.2024

Podeli vest:

Printscreen/TV Pančevo

U osnovnoj školi  „Miroslav Antić“ zahvaljujući sredstvima Kompanije NIS zamenjena je  sva stolarija na đačkim toaletima. Kompanija NIS je za ovu namenu obezbedila milion i 500.000 dinara.

Rukovodstvo Osnovne  škole „Miroslav Antić“ trudi se da svake godine  uradi po nešto u školi kako bi se obezbedila što kvalitetnija nastava učenicima, ali kako bi i prostor bio što lepši i uređeniji. Sada zahvaljujući sredstvima koje je obezbedila Kompanija NIS  zamenjeno je 40 štokova i vrata  na đačkim toaletima, rekla je za RTV Pančevo Dragana Krstić – direktorka OŠ „Miroslav Antić“.

– Kompanija NIS AD Novi Sad je donirala sredstva  za zamenu unutrašnje stolarije. Ove godine smo u januaru tokom zimskog raspusta i kasnije tokom vikenda zamenili potpuno stolariju na djačkim toaletima, 40 štokova i vrata je zamenjeno i stvoreni su bolji i kvalitetniji uslovi za djake. U isto vreme podigli smo i nivo higijene i mogućnost da deca bezbednije borave u toaletima.

Radovi su izvedeni u celoj školi, u prizemlju i na spratu,  naglasila je Dragana Krstić.

– NIS je odvojio milion i 500 hiljada dinara i sva sredstva su utrošena u roku, jer smo mi jedna ozbilja škola a imao saradnju sa jednom izuzetno velikom odgovornom kompanijom. Mnogo nam znači ta vrsta pomoći

U Osnovnoj školi Miroslav Antić  planiraju da i u narednom periodu  nastave uspešnu saradnju sa Kompanijom NIS.

(Pančevac/TV Pančevo)

Uhapšen Pančevac: Falsifikovao lična dokumenta zemalјa EU

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.