PANTRANSPORT Izmene u redu vožnje od 15. aprila

09:09

13.04.2024

Podeli vest:

Pančevac

Pantransport obaveštava javnost da će njihova vozila od ponedeljka, 15. aprila, na linijama 6 Centar – Strelište – RNP i 7 Jabuka – Strelište – RNP saobraćati novom izmenjenom trasom kroz naselje Strelište, usled nastavka izvođenja infrastrukturnih radova u ulici Dušana Petrovića Šaneta, a nakon završenih radova u ulicama Ive Andrića i Stevana Sremca.

Vozila iz smera centra grada kretaće se redovnom trasom do kraja ulice Veljka Vlahovića iz koje će skretati levo u ulicu Iva Andrića, zatim desno u Stevana Sremca, pa kroz ulicu Joakima Vujića do ulice 7. jula, odakle će saobraćati redovnom trasom do krajnjeg stajališta na RNP. Ista trasa predviđena je i u suprotnom smeru.

Usled ovih promena van primene ostaju stajališta u ulici Dušana Petrovića Šaneta za oba smera, kao i u ulici Radivoja Koraća, takođe za oba smera.

Vraćaju se u primenu stajališta kod OŠ „Mika Antić“ u ulici Veljka Vlahovića u oba smera, te nije planirano uvođenje novih alternativnih stajališta.

Primena ovakvog režima saobraćanja odvijaće se do konačnog završetka radova u ulici Dušana Petrovića Šaneta, o čemu će javnost biti blagovremeno obaveštena.

(Pančevac)

NA STRELIŠTU ZASIJALE NOVE ULICE

Pantransport: Nova linija do Sakula od ponedeljka

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.