CRVENI KRST Pomozite da i socijalno ugroženima ulepšamo praznike

08:21

26.04.2024

Podeli vest:

Printscreen/yt/Crveni krst Pančevo

Crveni krst Pančevo u saradnji sa Bankom hrane Vojvodine i kompanijom Delez Maksi, organizuje akciju prikupljanja namirnica za stanovništvo iz socijalno ugroženih kategorija, kako bi praznike koji nam dolaze učinili lepšim i radosnijim.

U objektima Maksija u ulici Svetog Save 8a i Miloša Trebinjca 1 ovog vikenda, počev od petka,  26. aprila, u subotu i zaključno sa nedeljom 28. aprila  sa obeležjima Crvenog krsta Pančevo nalaziće se naše mlade volonterke, volonteri i volonterke seniorke. Pružiće uputstva i više informacija o Vaskršnjoj akciji humanosti, pripremili su i letak koji darodavci mogu sačuvati kao znak sećanja na učinjeno dobro delo.

Ovim putem pozivamo naše sugrađanke i sugrađane da, kao i ranijih akcija, odaberu namirnice koje su u mogućnosti da doniraju: slatkiše, slaniše, osnovne životne namirnice, sredstva za ličnu higijenu ili kućnu hemiju.

U objektu Maksi prodavnica nalaziće se označene korpe gde će moći da donacije odlože i time daruju one koji će sa radošću dočekati Uskršnje paketiće. Poklonu se svi raduju, oni koji ih srcem daju i oni koji ih raširenih ruku primaju.

Vreme praznika je vreme porodičnih i prijateljskih okupljanja ali je i pravo vreme za humanost.

Ovim putem želimo i da čestitamo Prvomajske i Vaskršnje praznike sugrađankama, sugrađanima, dobrovoljnim davaocima krvi, donatorima, svima koji su bili u prilici da razumeju, podrže i doprinesu ukupnom radu naše Organizacije, a time i promociji humanih vrednosti i brizi o čoveku, svim saradnicima i saradnicama koji su svoje znanje ugradili u realizaciju aktivnosti organizacije.

(Pančevac)

Čitajte u novom broju Pančevca: Sve o odnošenju kabastog otpada

RADNO VREME BLAGAJNE „PANČEVCA” TOKOM PRAZNIKA

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.