LIKOVNI KONKURS: „Živeti zajedno u multietničkoj sredini“

11:20

09.05.2024

Podeli vest:

PIXABAY

Forum za edukaciju, saradnju, afirmaciju i podršku građanskom društvu iz Novog Sada  u saradnji s Pokrajinskim sekretarijatom za obrazovanje, propise, upravu i nacionalne manjine – nacionalne zajednice, u okviru potprojekta „Multikulturalizam na klik”, odnosno projekta „Afirmacija multikulturalizma i tolerancije u Vojvodini”, raspisao je Konkurs za podnošenje autorskih materijala na temu promovisanja multikulturalizma i unapređivanja međunacionalne tolerancije i očuvanja kulturnog identiteta etničkih zajednica u AP Vojvodini, pod nazivom „Živeti zajedno u multietničkoj sredini ”. 

Pravo učešća imaju učenici nižih razreda (od 1. do 4. razreda) osnovnih škola iz AP Vojvodine. Na konkurs se podnosi materijal u formi likovnog rada. U okviru navedene teme, autorski materijal treba da izrazi autentično lično viđenje etničke raznolikosti ili kulturnih specifičnosti etničkih zajednica iz AP Vojvodine.

Rad izrađuje jedan autor (radovi grupe autora neće se uzimati u razmatranje). Jedan autor može podneti jedan rad na navedenom konkursu. Obrasci prateće dokumentacije za učešće na konkursu mogu se preuzeti na internet stranici FESAP-a, na adresi www.fesap.org.rs ili na internet stranici Sekretarijata, a tok za podnošenje radova jeste 17. maj.

Selekcija pristiglih radova biće postavljena na internet prezentaciji FESAP-a i Sekretarijata, uz navođenje autora materijala. Autori najbolje rangiranih radova nagrađuju se multimedijalnim uređajima.

(Pančevac/Z.S.)

ČUVAM SVOJE ZUBE, PONOSIM SE OSMEHOM Konkurs za izbor najboljih likovnih i literarnih radova od 13. do 19. maja

NAJBOLJI U JUŽNOM BANATU Ovi likovni i literarni radovi idu na republičko takmičenje!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.