Marko Savić novi šef stručnog štaba FK Železničar

21:34

10.06.2024

Podeli vest:

FK Zeleznicar
Upravni odbor FK „Železničar” imenovao je Marka Savića za novog šefa stručnog štaba. On je jesenas uspešno predvodio ekipu Voždovca i posle njegovog odlaska ovaj klub je doživeo sunovrat. Predsednik kluba Zoran Naunković je rekao da ga je način na koji je predvodio Voždovčane preporučilo da dođe u Pančevo:
– Imamo velike ambicije u novom prvenstvu i želeli bi smo da stvorimo ekipu koja će igrati lep i napadački fudbal, a Savić je dokazao da može to i da ostvari. On je svakako po nama jedan od naših najperspektivnijih trenera i potrudićemo se da stvorimo uslove za ispunjenje naših ciljeva-istakao je Naunković.
Marko Savić se zahvalio na dobrodošlici i ukazanom poverenju da predvodi jedan dobro organizovan klub:
– Privukla me je pre svega odlična infrastruktura koja ovde postoji, ali i ambiciozna uprava. U planu nam je da stvorimo mladu ekipu, mada ja ne delim igrače na mlade i stare, već na dobre i loše. Nećemo igrati samo na rezultat, već ćemo insistirati na prepoznatljivoj i efikasnoj igri,a rezultati će već doći ako istrajemo u našoj nameri da igramo atraktivno po ukusu publike. Zahvalio bih se upravi i što mi je omogućila  da sa mnom dovedem kompletan stručni štab što danas nije baš uobičajeno-istakao je Savić.
Prozivka je zakazana za 17. jun i tada će se znati i kompletan plan priprema, ali sigurno će biti predstavljena i prva pojačanja.
GJ

(Pančevac)

Održan 31. pančevački triatlon

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.