Dok se Kejt leči, princ Vilijam ide na EVROPSKO PRVENSTVO da podrži Engleze! Otkrivamo da li će gledati Srbiju!

22:09

12.06.2024

Podeli vest:

printscreen/yt

Princ Vilijam ide na Evropsko prvenstvo u fudbalu koje će se održati od 14. juna do 14. jula u Nemačkoj. Zna se koji meč će gledati prestolonaslendik koji je inače predsednik Fudbalskog saveza Engleske. Na put kreće nakon obeležavanja zvaničnog rođendana svog oca kralja Čarlsa III, 15. juna u Londonu.

„Princ od Velsa, predsednik Fudbalskog saveza, prisustvovaće utakmici grupne faze UEFA Eura 2024. između Engleske i Danske u Frankfurt areni u četvrtak, 20. juna 2024“, saopštio je danas predstavnik Kensingtonske palate. Dan kasnije proslaviće 42. rođendan.

U ponedeljak je kapetan Engleske Hari Kejn rekao kako očekuje da će princ Vilijam biti u kontaktu sa reprezentacijom tokom turnira i da planira da ode u Nemačku kako bi ih podržao, piše Daily mail.

Englezi u nedelju igraju sa timom Srbije, samo dan nakon ceremonije u Londonu pa je možda to razlog što će Vilijam gledati naredni meč Engleza na prvenstvu.

Za sada nije poznato da li će sa Vilijamom na put krenuti i deca, Šarlot, Džordž i Luj. Princ je u aprilu bio na utakmici četvrtfinala UEFA Evropske konferencijske lige 2023/24 na meču Aston Vile protiv LOSK Lil kluba u Birmingemu, sa najstarijim detetom.

Otac i sin bili su veoma svečano odeveni, a njihovo pojavljivanje preplavio je društvene mreže. Džordž je nosio i navijački šal sa simbolima poznatog kluba Aston Vila. Vilijam je veliki ljubitelj fudbala. Prethodno je objasnio zašto je veran navijač Aston Vile:

– Još davno u školi sam se jako zainteresovao za fudbal. Svi moji prijatelji bili su navijači Čelsija ili Mančeter Junajteda a ja zapravo nisam želeo da navijam za uobičajeni klub. Želeo sam da to bude tim koji je više u sredini tabele i koji bi mi mogao da pruži više emotivnih trenutaka. Aston Villa je uvek imala sjajnu istoriju –  rekao je, piše Page six.

Kejt Midlton će najverovatnije ostati kod kuće, a evo kada se očekuje njen povratak u javnost. Princ Vilijam posetio je pre nekoliko dana englesku reprezentaciju u Sent Džordž parku u Njuborou u Velsu.

Juče sam bio na školskoj trci sa decom i pitao sam ih: „Šta da kažem reprezentaciji Engelske danas? Savet koji sam dobio jeste da jedete duplo više nego inače –  rekao je u razgovoru sa fudbalerima pa je dodao:

– Nakon toga imao sam viziju vas kako trčite okolo sa velikim stomacima i u bolovima, pa mislim da savet mog mlađeg sina treba da prihvatite sa malo rezerve – rekao je on.

Ovaj savet stigao je od princa Luja koji je iznova oduševio javnost.

Princ Luj kao i njegova sestra nisu viđeni u javnosti nakon 25. decembra i božićne šetnje u Sandringemu. Objavljene su njihove rođendanske slike, čiji je autor njihova majka. Te fotografije su pokrenule veliko intresovanje javnosti.

Kejt Midlton je dijagnostikovan rak zbog čega ne obavlja službene dužnosti ne prisustvuje javnim događajima. Princeza od Velsa je pre skoro pet meseci imala tešku operaciju abdomena u Londonu.

OŠ „Đura Jakšić“: Besplatno obrazovanje odraslih

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.