LEPE VESTI! Zavod za javno zdravlje Pančevo dobio sredstva za opremanje nove zgrade

18:46

30.09.2024

Podeli vest:

Foto: Milan Šupica

Na konkursu Pokrajinskog sekretarijata za zdravstvo Zavod za javno zdravlje Pančevo dobio je 28. miliona i devesto hiljada dinara za opremanje nove zgrade Zavoda za javno zdravlje .

Zgrada zavoda za javno zdravlje završena je, preostalo je da se opremi neophodnom opemom posebnom za laboratorije u kojima će se raditi mnoge analize. Posle konkursa koji raspisuje Pokrajinski sekretarijat za zdravstvo zavod je dobio blizu 29 miliona dinara za opremanje nove zgrade.

– Na konkursu Pokrajinskog sekretarijata za zdravstvo Zavod za javno zdravlje Pančevo dobio je 28 miliona i devesto hiljada dinara za opremanje nameštajem, laboratorije za novu zgradu zavoda. Svi znate da smo zgradu završili i da je zgrada dobila upotrebnu dozvolu i neophodno je da je opremimo adekvatnom opremom i nameštajem i ova sredstva će biti uložena za eko toksikološu laboratoriuju a predstoji nam i opremanje i mikrobiloške laboratorije, kaže direktorka dr Ljiljana Lazić.

Sve potrebne dozvole i uoptrebna dozvola kada je zgrada Zavoda za javno zdravlje u pitanju su dobijene i posle opremanja laboratorija i neophodnim nameštajem trebalo bi da bude i useljiva. Kako direktorka Ljiljana Lazić napominje nekrijući zadovoljstvo što građani imati ovakvu ustanovu kao i zaposleni koji su deceniju ipo čekali da dobiju adekvatan prostor za rad.

(Pančevac/RTV Pančevo)

VITMAN: Zavod za javno zdravlje konačno u svom domu!

BONUS VIDEO

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.