DEČIJA NEDELJA ZAVRŠENA U DOLOVU: Mališani oslikali 50 metara pijačnog zida

20:50

15.10.2024

Podeli vest:

Foto: Dom kulture Dolovo

Dečija nedelja u dolovačkom Domu kulture, koju je ova ustanova realizovala u saradnji s lokalnim institucijama Mesnom zajednicom, Osnovnom školom „Aksentije Maksimović“ i javnim komunalnim preduzećem, okončana je danas na maestralan način, kada su talentovani osnovci motivima voća i povrća oslikali zid  unutar pijačnog prostora, iza zgrade Doma kulture.

To je ujedno bio i treći dan Dečije likovne kolonije, a mališani su umesto očekivanih 10 metara zida, svojim radovima ulepšali čitavih 50 metara.

Proteklih dana, realizovane su i druge aktivnosti, počev od utorka, 8. oktobra, kada je u Domu kulture „25. maj“ gostovalo Pozorištance „Jelenica“ sa dečijom predstavom „Zlatokosa i princ“, koju su posetili učenici nižih razreda, ispunivši veliku salu.

Sutradan je u sali stare diskoteke kulturne ustanove, održan prvi dan Dečije likovne kolonije, tokom kojeg su skice sa pomenutim pijačnim motivima voća i povrća, pripremali učenici od 1. do 4. razreda, dok su u četvrtak, 10. oktobra, isto to radili đaci iz viših razreda.

Program obeležavanja Dečije nedelje u Domu kulture, podržala je kompanija „Čibuk 2 Wind Energy“ DOO, Beograd.

(Pančevac/J. Filipović)

Dolovo: KUD „Banatski vez“ održao koncert s gostima iz Australije

DOLOVO: Prva poetska kolonija okupila 60 učesnika

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.