OVAKO IZGLEDA ĆERKA ZORANA CVIJANOVIĆA Mlada Milena se odselila u Ameriku, studirala na Berkliju, a nedavno se i udala! FOTO

12:11

17.03.2023

Podeli vest:

printscreen/yt

Glumac Zoran Cvijanović svoje slavno ime je stekao u brojnim kultnim filmovima i serijama, a malo ko zna da je njegova kćerka Milena Cvijanović koja je inače prava lepotica, podjednako ostvarena i uspešna osoba i na poslovnom i na privatnom polju.

Iako je dete poznatog i uspešnog glumca, ispostavilo se da je ova prelepa mlada dama prava lavica u životu .Milena je od tinejdžerskih godina odlučila da sama pronađe svoju srećnu zvezdu. Naime, s obzirom na to da se Zoran 2015. godine suočavao sa finansijskim problemima, Milenu je ta situacija osnažila te je odlučila da sama skupi novac za svoje školovanje u inostranstvu i u tome je i uspela.

Naime, Zoranova naslednica je zahvaljujući isključivo svojoj upornosti i ambiciji, uspela da upiše Berkli univerzitet iako je godišnja školarina iznosila oko 40.000 dolara, dok su Zoran i njegova supruga Lana uspeli da prikupe dodatan novac potreban za smeštaj i hranu, putne troškove, zdravstveno osiguranje i knjige…

Lepa Milena se bavi muzikom i glumom, a pre četiri godine se udala i trenutno živi u Los Anđelesu sa svojim suprugom Patrikom koji je profesionalni lični trener.

Jednom prilikom Zoranova supruga Lana koja je po struci diplomirani kostimograf, izjavila je sledeće: „Zorana nije teško obući. Sve što sam mu ponudila prihvatio je. Mada, bilo je teško naterati ga da se obrije i obuče sve elemente kostima na generalnim probama“.

(Pančevac/Kurir)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.